Sortides

Veure articles de Sortides

Savassona. El DauEn Jordi va assenyalar un petit mur de pedra i em va preguntar: “tu podries pujar per aquesta paret?”. “Hmmmm… Sí, crec que sí. Hi veig bastantes escletxes i a força de braços, probablement no em costaria gaire”.

El diumenge següent ens trobàvem davant la paret de la Foixarda carregats amb cordes i arnesos. Vaig aprendre a fer un “nus de vuit” i a assegurar el company de cordada amb un grigri. En Jordi va pujar paret amunt uns 15 metres, va muntar una reunió i em va fer un crit perquè comencés a pujar. Els primers metres no van ser fàcils i vaig estar a punt de desistir. Però amb ganes i una mica d’ajuda vaig arribar fins on era ell.

Chamonix. Els GaillandsAquell dia vaig descobrir una nova manera d’estar en contacte amb la natura, sense cadira de rodes ni crosses ni aparells. Només la roca i jo. El contacte directe amb la pedra, l’esforç, l’objectiu assolit.

Ara tinc uns peus de gat i un arnés propi i he fet un curs d’escalada. No ho faig gaire bé, però pujo parets. I no us podeu imaginar com m’arriba a omplir aquest esport. Trobo a faltar les excursions a Montserrat, el Pla dels Ocells, el Pas dels Francesos, el Joc de l’Oca… però tinc una cosa que és fins i tot millor. I qui sap…

 

A març de 2014 actualitzo aquesta pàgina per afegir-hi un nou assoliment: l’esquí de muntanya.

L’any passat vaig fer la meva primera incursió a la neu, amb esquís, pells de foca i crosses en comptes de pals. És curiós, no puc caminar per la neu, però sí anar-hi amb esquís!

Aquest any m’he comprat unes botes lleugeres i ja faig excursions un miiiiiica més llargues. I no sabria dir si m’agrada més l’esquí de muntanya o l’escalada!

Esquí de muntanya a Vallter

 

Els comentaris estan tancats.