AIX… UIX… ACE!

Escrit per Bàrbara 15 oct. 2011 1 comentari »

L’entitat TRENKALÒS fa més de 15 anys que treballa en l’àmbit de la cooperació internacional i la solidaritat.

Entre d’altres activitats pedagògiques i de difusió, ha portat a terme una col·lecció de llibres en format còmic, realitzats en els llocs on ha treballat, que parlen de temàtiques com la guerra de Bòsnia, les mines antipersones, les diferències nord-sud, etc.

Enguany publica el desè títol: AIX… UIX… ACE! RELATS AMB CADIRA – APUNTS PER TORNAR A COMENÇAR, en el qual explico la meva història a partir de l’accident que vaig patir fa 12 anys i arran del qual vaig quedar paraplègica.

El podeu adquirir a les següents llibreries:

– La Formiga d’Or. Av. Portal de l’Àngel, 5. Barcelona
– Altaïr. Gran Via Corts Catalanes, 616. Barcelona
– Abacus. Totes les botigues


A partir de la rehabilitació a l’Institut Guttmann, hospital on actualment treballo com a analista-programadora informàtica,vaig iniciar-me en el tennis amb cadira de rodes. Al cap d’un temps vaig començar a jugar a nivell de competició, vaig participar als Jocs Paralímpics d’Atenes i el 2011 m’he situat en la trentena posició del rànking internacional.

En el llibre s’explica tot el procés de recuperació i adaptació a la nova situació vital a la qual s’enfronta una persona que pateix una lesió d’aquestes característiques, i s’intenta fomentar l’esport per a discapacitats com a eina d’integració i normalització d’aquestes persones en la societat.

Trenkalòs ha distribuït centenars de llibres a diverses escoles i instituts de Catalunya.

Una resposta a “AIX… UIX… ACE!”

  1. Paqui ha dit:

    Hola Barbara.

    Soy la madre de Laura una paciente del Instituto Guttmann. Hoy hemos recibido la revista Sobre Ruedas, me ha hecho mucha ilusión verte y sobre todo pensar que sigues haciendo mil cosas y superandote, eres u ejemplo para tantas personas que necesitan empezar una vida nueva llena de limitaciones.
    Besos.

  2. […] arribar a la furgoneta, vam recordar que hi teníem un “Aix Uix Ace” i vam decidir deixar-lo en una bossa, al parabrises del cotxe dels 4 excursionistes veïns, […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *