PREMSA – AIX… UIX… ACE!

Escrit per Bàrbara 25 nov. 2011 Sense comentaris »

El Club de la mitjanit, amb Pere Escobar

Aquesta setmana ha estat molt mediàtica.

Dimarts al vespre en Jordi i jo vam anar a Catalunya Ràdio a gravar una entrevista amb en Pere Escobar. Es va emetre el mateix dimarts, durant la segona hora del programa El club de la mitjanit.

 

Ens va agradar que ens convidessin, vam passar una estona molt agradable i divertida; en Pere i el seu equip són encantadors i t’ho posen molt fàcil. A més, es notava que s’havia llegit el llibre i li havia agradat. (o ho dissimulava molt bé!)

Podeu escoltar l’entrevista al minut 41:50 de l’enllaç.

La Tribu de Catalunya Ràdio, amb Tatiana Cisquella

I dimecres a la tarda, vaig tornar a Catalunya Ràdio, aquest cop, entrevista a La tribu amb Tatiana Cisquella. Va ser en directe, una mica més curta que l’anterior i va començar un punt massa filosòfica pel meu gust… Però també va ser interessant ser-hi.

La sentireu fent clic aquí.

 

I a la mateixa ràdio encara n’hi ha hagut una tercera, el 19 de desembre, al programa La nit dels ignorants, amb Xavier Solà.

 

Dijous tarda em van trucar de Ràdio Marca per entrar en programa en directe. A l’estudi hi havia l’Àlex Castán (fisioterapeuta de l’Institut Guttmann) i en Bernat Capell (periodista i pacient de l’hospital) i també vam comentar el llibre.

I ja posats, us adjunto l’enllaç a de l’entrevista a Ràdio 4, el 25 d’octubre, al programa “El matí a 4 bandes” (comença al minut 32:00)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *