Presentació del llibre “Aix… Uix… ACE!”

Escrit per Bàrbara 24 nov. 2011 Sense comentaris »

El passat dimarts 22 de novembre a quarts de vuit del vespre, vam presentar el llibre AIX… UIX… ACE! Relats amb cadira – Apunts per tornar a començar.

L’acte va tenir lloc a la sala d’actes del Museu de l’Esport Doctor Colet de Barcelona (cedida per la Secretaria General de l’Esport, a qui reiterem el nostre agraïment) i va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau i del president i fundador de l’entitat Trenkalòs, Jordi Rodri.


Per la nostra sorpresa, van assistir-hi 140 persones de públic (amics, familiars i coneguts), entre ells: el tennista Tommy Robredo, l’àrbitre de fubol Sergi Albert i el senador Josep Maldonado.

Vam explicar coses del llibre i de temes relacionats, i entre explicació i explicació tocàvem algun tema de Trenkaband; aquest cop vam comptar amb la col·laboració de la Taïs a la flauta travessera, l’Aleix al baix elèctric i els ja habituals Jordi (guitarra i veus) i Carola (flauta travessera). Vaig estar molt contenta de cantar al costat del meu germà.

Vam vendre una seixantena de llibres i sembla que a la gent li va agradar molt l’acte!

Moltes gràcies a tots per compartir aquesta estona amb nosaltres!

Fa uns dies vaig rebre un correu electrònic molt formal, on se’m deia que el Sr. Ivan Tibau m’havia proposat per formar part de la Comissió d’Antidopatge de Catalunya, degut a la meva condició d’esportista d’alt nivell i a la meva formació acadèmica. Buf! Que em ruboritzo! (però de moment ja he de faltar a la primera reunió…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *