Escalada

Escrit per Bàrbara 27 des. 2011 1 comentari »

Diumenge passat vam fer una incursió a Montserrat. Lo Ferran i la Eli havien anat a escalar a un lloc de “fàcil” accés i ens hi van portar. I ho poso entre cometes perquè a mi em van haver de portar un trosset a collibè (només 3 minuts, Lo Ferran no va patir gaire, aquest cop).

La via que vam triar (darrera de Collbató) era d’uns 20 metres, però la corda que vaig utilitzar en feia 30, i com que havia de pujar i baixar (perquè el Jordi m’assegurava des de baix), només vaig poder escalar 15 metres amunt.

Només…

Però tres dies després encara tinc agulletes!!

Dilluns em feia mal tot de coll en avall. La qual cosa em va fer pensar que potser fent la vertical em faria mal només el cap, però no ho vaig poder posar en pràctica. Em quedaré amb la incògnita.

Em va costar una estona passar el primer tram però després va ser bufar i fer ampolles (pffff…) perquè hi havia unes butxaques IDEALS on agafar-se. Ai, no, que es diuen bústies. És que encara no he fet el curset d’escalada (començo demà) i em falta vocabulari tècnic.

Per primera vegada vaig fer servir peus de gat (me’ls va deixar l’Eli) i es nota molt la diferència entre escalar amb gats o amb botes de muntanya!

Bé gent, que us ho recomano molt, això de l’escalada!

Una resposta a “Escalada”

  1. isabel ha dit:

    Holoa Barbara, he leido la revista SOBRE RUEDAS un articulo de que estais haciendo un cómic, AIX…UIX…ACE¡ por favor si algun dia lo traducis al castellano me avisas, pues tengo amigas que son profesoras y trabajan con personas con discapacidad ( yo que ando con dos muletas e asistido a varios centros para hablar sobre nuestras limitaciones, pero como nos las apañamos) por eso me ha parecido muy interesante el Cómic, y les podria llevar a las escuelas.

    Un abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *