Gravació “Ana”

Escrit per Bàrbara 28 febr. 2012 1 comentari »

Avui ens hem trobat per gravar els chorus i el violí del nou tema de Trenkaband, Ana.

Hem pogut comptar amb la inestimable i desinteressada col·laboració de l’Alba, l’Alícia, el José, l’Olivier i en Vincent.

És bonic treballar amb ells i els vull agrair des d’aquí l’estona que ens han dedicat i la bona predisposició que han mostrat per participar en el projecte.

Vincent, José, Alícia i Alba als chorus

Ens hem trobat en un bar per fer un mini-assaig previ a la gravació (els chorus estaven escrits però la part del violinista encara estava per definir). El cambrer ens ha fet passar molt amablement a la sala del fons, on ningú no ens molestaria; o potser era al revés? De fet, no hi havia ningú a qui molestar, però per si un cas entrava algun altre client…

També ens han fet el favor de tancar l’aparell de televisió per on emetien uns videoclips de qualitat com a mínim qüestionable, i així només sentíem la telenovel·la de fons. I jo que em pregunto: per què als bars tenen la TV posada (de vegades dues televisions amb emissions diferents) si no se la mira ni escolta ningú?

El violinista, Olivier

Per això ens ha estranyat tant que, després d’uns 20 minuts d’assaig-col·loqui – durant els quals la clientela del bar havia augmentat en un 0% -, arribés l’amo i ens fes saber, no gaire amablement, que allò no era un local d’assaig. Li hem comentat que havíem demanat permís, estàvem consumint i no hi havia més clients… Però vaja, ens ho ha deixat ben clar: aquí no es pot fer soroll d’aquesta manera. Sí, sí, ha dit “soroll”. Menteixo: ha dit “ruido”.

Així doncs, l’assaig ens ha quedat una mica minvat (i la propina, més) i hem decidit anar tirant cap a l’estudi de gravació d’en Gerard.

I avui els astres han confluït, i la professionalitat de tots plegats ha fet que enllestíssim la gravació en només una hora.

Està quedant fantàstic…

 

Aviat tindreu més informació sobre aquest treball, però de moment us deixo unes fotografies de la gravació d’avui (no són gaire bones, ho accepto, però estan fetes amb el mòbil)

Una resposta a “Gravació “Ana””

  1. McGaya ha dit:

    Em fan molta pena la gent que a la música li diuen “ruido”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *