Posts Tagged With 'aix-uix'

PREMSA – AIX… UIX… ACE!

Posted by Bàrbara 25 nov. 2011 No Comments »

El Club de la mitjanit, amb Pere Escobar

Aquesta setmana ha estat molt mediàtica.

Dimarts al vespre en Jordi i jo vam anar a Catalunya Ràdio a gravar una entrevista amb en Pere Escobar. Es va emetre el mateix dimarts, durant la segona hora del programa El club de la mitjanit.

 

Ens va agradar que ens convidessin, vam passar una estona molt agradable i divertida; en Pere i el seu equip són encantadors i t’ho posen molt fàcil. A més, es notava que s’havia llegit el llibre i li havia agradat. (o ho dissimulava molt bé!)

Podeu escoltar l’entrevista al minut 41:50 de l’enllaç.

La Tribu de Catalunya Ràdio, amb Tatiana Cisquella

I dimecres a la tarda, vaig tornar a Catalunya Ràdio, aquest cop, entrevista a La tribu amb Tatiana Cisquella. Va ser en directe, una mica més curta que l’anterior i va començar un punt massa filosòfica pel meu gust… Però també va ser interessant ser-hi.

La sentireu fent clic aquí.

 

I a la mateixa ràdio encara n’hi ha hagut una tercera, el 19 de desembre, al programa La nit dels ignorants, amb Xavier Solà.

 

Presentació del llibre “Aix… Uix… ACE!”

Posted by Bàrbara 24 nov. 2011 No Comments »

El passat dimarts 22 de novembre a quarts de vuit del vespre, vam presentar el llibre AIX… UIX… ACE! Relats amb cadira – Apunts per tornar a començar.

L’acte va tenir lloc a la sala d’actes del Museu de l’Esport Doctor Colet de Barcelona (cedida per la Secretaria General de l’Esport, a qui reiterem el nostre agraïment) i va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau i del president i fundador de l’entitat Trenkalòs, Jordi Rodri.

AIX… UIX… ACE!

Posted by Bàrbara 15 oct. 2011 1 Comment »

L’entitat TRENKALÒS fa més de 15 anys que treballa en l’àmbit de la cooperació internacional i la solidaritat.

Entre d’altres activitats pedagògiques i de difusió, ha portat a terme una col·lecció de llibres en format còmic, realitzats en els llocs on ha treballat, que parlen de temàtiques com la guerra de Bòsnia, les mines antipersones, les diferències nord-sud, etc.

Enguany publica el desè títol: AIX… UIX… ACE! RELATS AMB CADIRA – APUNTS PER TORNAR A COMENÇAR, en el qual explico la meva història a partir de l’accident que vaig patir fa 12 anys i arran del qual vaig quedar paraplègica.

El podeu adquirir a les següents llibreries:

– La Formiga d’Or. Av. Portal de l’Àngel, 5. Barcelona
– Altaïr. Gran Via Corts Catalanes, 616. Barcelona
– Abacus. Totes les botigues