Posts Tagged With 'arsinnova'

Concurs a Ejea de los Caballeros

Posted by Bàrbara 26 abr. 2012 4 Comments »

“ARSinNOVA es presenta al XLII certamen coral d’Ejea de los Caballeros.”

La meva primera reacció en rebre la notícia no va ser gaire entusiasta, per què enganyar-nos: per presentar-nos-hi, havíem d’aprendre’ns 4 peces de memòria i algunes eren força complicades de memoritzar. I em feia mandra participar en un concurs. Jo canto perquè m’agrada, no per competir!

Cada vegada se’m feia més costa amunt presentar-nos a aquest concurs. Però m’hi havia compromès i també vaig oferir el meu cotxe per anar-hi (Ejea de los Caballeros està a l’Aragó i l’opció autocar sortia massa cara per 2 dies) així que no em podia fer enrere.

Dissabte 15 d’abril, amb el repertori après (bé… quasi del tot…) i els cotxes plens a rebentar, vam sortir de Barcelona cap a l’anhelat destí. Vam fugir corrents del poblet on havíem parat a dinar (Las Pedrosas) en veure-hi una placa que commemorava una llista de persones que havien donat la vida per la pàtria, entre elles en Primo de Rivera. “Lagarto lagarto”! Fuuuuig! I això vam fer. De totes maneres, aquest poble minúscul, silenciós i desolat ens va deixar encuriosits: hi havia tot de portes petites al voltant, una mena d’entrades a passadissos o refugis secrets… Ningú ens ho va poder explicar. Bàsicament perquè no hi havia ningú.

Arribada a l’hotel. Tampoc no hi havia ningú, va costar que ens obrissin. Érem els únics hostes i això es va fer notar en l’esmorzar del dia següent:

– qué quieres?
– no sé… qué hay?
– zumo, café y croissant.
– ah, pueees… zumo, café y croissant. Y no hay bocadillos?
– no, lo siento.
– ni pagando? – sí noi, em va sortir la vena catalana…
– no, verá,  es que el hotel está cerrado  – ah carat! – hemos abierto sólo para vosotros – d’acord, ja ho entenc. Total, si només és per nosaltres, l’esmorzar ens el pintem a l’oli, no passa res…

D’acord, m’he passat; ens deixaven escollir el gust del suc! I hi havia una alternativa al croissant: un dònut.

Ah, sí, érem a dissabte tarda: assaig, sopar d’hora i a fer nones, que diumenge a les 12h actuàvem i calia cuidar-se la veu.

Concert ARSinNOVA a Barcelona

Posted by Bàrbara 23 des. 2011 No Comments »

ARSinNOVA és la coral on canto des del passat 21 d’octubre. Podria dir que és la meva NOVA ARSinNOVA, o que sóc NOVA a ARSinNOVA… o… ho deixo aquí.

El cas és que avui hi ha concert. Ja sé que ho anuncio amb poc temps… però no sóc l’arcàngel Gabriel!!

Així doncs, per qui vulgui i pugui venir:

Dia: avui divendres 23 de desembre

Hora: les 21h

Lloc: Església de la Mare de Déu de Núria. C/ Bon Pastor, 7-9. Barcelona

Entrada: 5 €

Per veure el programa feu clic a “continua llegint…”